06 51 008 149 info@reijengaschilderwerken.nl
Untitled-9
tjaarda3

Buitenschilderwerk Drachten Friesland

Buitenschilderwerk bestaat uit het schilderen aan de buitenkant van uw woning of pand. Denk aan kozijnen, deuren, gevel en buitenmuren.

Goed buitenschilderwerk is behoud van uw woning

Vakkundig en kwalitatief schilderwerk is belangrijk voor de bescherming en het verfraaien van het uiterlijk van uw huis of pand. Het zorgt ervoor dat het houtwerk langer beschermd blijft tegen de weersinvloeden. Een belangrijke functie van buitenschilderwerk is het voorkomen van houtrot waardoor de kozijnen langer meegaan. Buitenschilderwerk zorgt ook voor een mooi, fris en fraai uiterlijk. Dit is tevens ook belangrijk voor de status en waarde van uw huis.

Wat kan Reijenga schilderwerken voor u betekenen

Reijenga Schilderwerken zorgt voor vakkundig en strak schilderwerk en maken daarbij alleen gebruik van hoogwaardige topmerken. Uw houtwerk wordt vakkundig gecontroleerd op eventuele beginnend houtrot. Mochten we dit constateren dan overleggen we altijd met u voor de juiste oplossing en uitvoering! Wilt u een andere kleur op uw woning of heeft uw woning een onderhoudsbeurt nodig? Neemt u dan gerust  contact met ons op.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?


Neem contact op